Steiff Bamse Rosy GOTS 24 cm
Variant:
  • Steiff Bamse Rosy GOTS 24 cm
  • Steiff Bamse Rudy GOTS 24 cm

Pris
315 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291828

EAN: 4001505242151

Steiff Bamse Rosy GOTS 24 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Alt yndig legetøj fra GOTS-serien er lavet af certificeret økologisk bomuld. Rosy Bamse er 24 cm høj og lavet af blød bomuldsbomuld. Det stribede mønster på maven, på sålerne og i venstre indre øre er designet i de dejlige farver creme, lyserød, lysegrøn og lysebrun. En sjov accent indstilles af højre øre, som er afskåret indeni i lyserød. Øjne, næse og mund er broderet forsigtigt i brun.

produktdetaljer:
\ t
  • med rustfrit stål ""Button in Ear
  • Materiale: fra fluffy bomuld (kontrolleret organisk dyrkning)
  • Materiale sammensætning: 100% Bomuld
  • Fyld: fyldt med organisk bomuld og genbrugspolyester
  • Farve: lysebrun / lyserød
  • Størrelse: 24 cm
  • øjne: med plastøjne
  • Plejeanvisning: 30 ° C skånsom vask, må ikke bleges, gør ikke tørretumbler, må ikke stryges, må ikke rense
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Bamse Rosy GOTS 24 cm
Steiff Bamse Rosy GOTS 24 cm
315 kr