Steiff Årsbjørn 2021 Hyggelig 34 cm

Steiff Årsbjørn 2021 Hyggelig 34 cm


Pris
525 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291770

EAN: 4001505113536

Steiff Årsbjørn 2021 Hyggelig 34 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Cozy Year Bear 2021 er 34 cm høj og bærer året 2021 på sin højre sål i detaljeret broderi. Næsen og munden er garneret i mørkebrun. Festlig klædt med en hvid satinbue, der ikke kan fjernes, viser Cosy Yearly Bear endnu en gang, at dette kan Original også erobre hjerterne hos alle børn og voksne som en heldig charme 2021. En vidunderlig gaveide til nytår, men også som en påmindelse eller tak for en meget speciel person.

produktoplysninger:
\ t
  • med rustfrit stål ""knap i øret
  • Materiale: Lavet af blødt blødt plys
  • Materiale sammensætning: 100% polyester
  • Fyld: fyldt med syntetisk fyldmateriale
  • Størrelse: 34 cm
  • Øjne: Med plastikøjne
  • Plejeinstruktioner: 30 ° C skånsom vask, må ikke bleges, må ikke tørretumbles, ikke stryges, må ikke renses
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Steiff

Steiff – Bamsen med knap i øret

Knappen i øret og den høje kvalitet er bevaret den dag i dag i produktionen af de fantastiske tøjdyr på fabrikken i Giengen. Steiff er kendt og elsket af både samlere og børn over det meste af verden for deres uovertrufne design og kvalitet. I de fleste tilfælde vil tøjdyrene kunne gives videre til de egne børn, hvis altså man vil give slip på sin elskede bamse. Mærket er faktisk så populært, at der findes et Steiff museum og for nogle år siden kunne man nyde en Steiff musical i virksomhedens hjemby. De dyreste Steiff-bamser sælges på særlige auktioner til en pris på over 1 million kroner, men her er der så også tale om bamser, der har rundet de hundrede år.  

Den fantastiske historie om Margarete Steiff

Margarete Steiff blev født i Giengen, Tyskland i 1847 . På trods af en lammelse i kroppen lykkedes det hende at blive uddannet som syerske i en alder af 17 år. Eventyret begynder for alvor, da Margarete i 1879 ser et mønster til en udstoppet elefant i et modemagasin. Hun syr elefanten som nålepude. Men den bliver hurtigt populær som legetøj til små børn. Steiff bliver officielt grundlagt i 1880, hvilket gør firmaet til verdens ældste indenfor branchen. Margaretes velkendte slogan "for børn er kun det bedste godt nok" lanceres i det første Steiff katalog i 1892.

Steiff byder på et bredt sortiment

Udover deres kendte stofdyr, byder Steiff også på blandt andet tøj, sutteklude og uroer. Sikkerheden er i top - alt er gennemtestet. Ingen allergene materialer eller skadelige farver bliver benyttet i produktionen. Kun de bedste materialer bliver anvendt til en Steiffs produkter.

Vores Topsellers

Steiff Årsbjørn 2021 Hyggelig 34 cm
Steiff Årsbjørn 2021 Hyggelig 34 cm
525 kr