STACCATO Tunika neon papaya stribet

STACCATO Tunika neon papaya stribet


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Tunika neon papaya stribet
  • STACCATO Tunika turkisstribet

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292037

STACCATO Tunika neon papaya stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. STACCATO-materialer med stor k'rlighed for detaljer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Jeg viser dette ›de tunika vil din babypige se magisk ud! Det moderne e-striber Design er smukt fremh'vet af flounces p † 'rmerne, en h'klet kant og broderi. Fastg ›relsesbeslagene p † bagsiden g› r det let at tage p † og tage af.

produktoplysninger:
  • materiale: 60% bomuld, 35% polyester, 5% elastan
  • Vaskbar til 30 ø C
  • Strip-design

Tilbehør

Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Tunika neon papaya stribet
STACCATO Tunika neon papaya stribet
104 kr