STACCATO T-shirt hvid
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO T-shirt hvid
  • STACCATO T-shirt bh ›jre 'ble

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291188

STACCATO T-shirt hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne T-shirt er et must-have til alle seje babyer. Den sommerlige Print en med koala patch og et sødt vedhæng gør denne skjorte til en ægte blikfang. Fastgørelsesbeslagene på skulderen gør det let at sætte det på og tage det af.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Udvidet tilbage med sideslids

Tilbehør

Pris
67 kr
Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO T-shirt hvid
STACCATO T-shirt hvid
67 kr