STACCATO T-shirt blødt hav
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO T-shirt blødt hav
  • STACCATO T-shirt blød rød

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291283

STACCATO T-shirt blødt hav
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. STACCATO-materialer med stor kærlighed for detaljer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne skjorte må aldrig mangle i din babys garderobe. Skjorten præsenterer sig selv med en iøjnefaldende ordlyd Udskriv i det maritime design. Fastgørelsesbeslagene på skulderen gør det let at sætte det på og tage det af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • rund hals

Tilbehør

Pris
74 kr
Pris
97 kr
Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO T-shirt blødt hav
67 kr