10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Legetøj og indretning:
Vælg din rabatkode
00
tim
00
min
00
sek.
klik her
STACCATO T-shirt b højre æble
Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291985

STACCATO T-shirt b højre æble
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. STACCATO-materialer med stor kærlighed for detaljer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne søde t-shirt er et absolut must-have til solrige sommerdage. Pressestifterne på skulderen gør det nemt at tage den på og tage den af.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Koala-applikation

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO T-shirt b højre æble
67 kr