STACCATO Sweatpants blød grå melange

STACCATO Sweatpants blød grå melange


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Sweatpants blød grå melange
  • STACCATO Sweatpants anthra stjerne mønster

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288813

STACCATO Sweatpants blød grå melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Virkelig dejligt at kæve sammen med! Disse baby-sweatpants er ikke kun vidunderligt behagelige, de ser også super cool ud. Bukserne har et afslappet snit, er pæn og behagelig og kan bruges til alt. Så intet presser sig, tilpasser det elastiske linningen sig fleksibelt og kan fastgøres med et løbebånd, så intet glider.

produktdetaljer:
  • materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • trækstreng
  • Panda Trailer
  • trinformet ribben
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
89 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Sweatpants blød grå melange
STACCATO Sweatpants blød grå melange
104 kr