STACCATO Sweatpants anthra
Størrelsesguide

Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287971

STACCATO Sweatpants anthra
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med dens gode pasninger med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Disse sweatpants er bare ting for alle seje babyer. Tilfældigt kombineret er disse bukser den perfekte tilføjelse til ethvert look. Så at intet klemmer sig, tilpasser det elastiske linningen sig fleksibelt og kan fastgøres med et løbebånd. Den absolutte blikfang er panda vedhæng på baglommen.

produktoplysninger:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Ribstens hem

Tilbehør

Pris
39 kr
Pris
171 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Sweatpants anthra
104 kr