STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange

STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange
  • STACCATO Sweatbermuda orange
  • STACCATO Sweatbermuda marine

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A289586

STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med dens gode pasninger med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Stil afslappet look med denne sportive sved bermuda. Det elastiske linning med løbebånd giver en behagelig bærekomfort. De kølige lommer og baglommer såvel som de kontrasterende sidestrimler afrunder det Design perfekt.

produktdetaljer:
  • materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
52 kr
Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange
STACCATO Sweatbermuda lys stenmelange
97 kr