STACCATO Sparkedragtssæt med striber multicolor

STACCATO Sparkedragtssæt med striber multicolor


Størrelsesguide

145 kr
Pris
129 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A225709

STACCATO Sparkedragtssæt med striber multicolor
Dejlig kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et sjovt look: Det er STACCATO

Sød spakedragt med sødt print og en langærmet shirt. Spakedragten har trykknapper i skridet og den langærmede shirt på skulderne. Trykknapperne sørger for en nemmere på- og afklædning af barnet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Sparkedragtssæt med striber multicolor
145 kr
129 kr
Top mærker