Erstatningsforslag til udsolgte produkter

STACCATO  Skjorte af white
-10%
p.t. udsolgt

67 kr
Pris
60 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
7 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A31774500000003

EAN: 4065756033722

STACCATO Skjorte af white
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne smukke langærmede skjorte imponerer ikke kun med sin rene bomuldskvalitet, men også med den søde Design . Trykknapperne på skulderen gør det nemt at tage den af og på.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % bomuld
  • Kan vaskes ved 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
133 kr
Pris
86 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers