STACCATO Shorts hvid alloverprint
Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291373

STACCATO Shorts hvid alloverprint
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne søde kort er en luftig, lys ledsager til varme sommerdage. Med disse shorts har du en all-round feel-good-pakke til din lille elskede. Det elastiske linning garanterer optimal bærekomfort.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Allover - sikksag Udskriv mønster
  • Dekorative knapper på fronten

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Shorts hvid alloverprint
STACCATO Shorts hvid alloverprint
67 kr