STACCATO romper + skjorte grå meleret mønstret

STACCATO romper + skjorte grå meleret mønstret


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO romper + skjorte grå meleret mønstret
  • STACCATO romper + skjorte kamelmønstret

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299028

STACCATO romper + skjorte grå meleret mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt udseende: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Staccato s Organic Cotton Baby tøj er ikke kun let vedligeholdelse og kælen blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelige stoffer.

Denne søde 2in1 dragtdragt med skjorte er garanteret den nye favorit i din lille skat. Også den praktiske snaplås gør hverdagen med din baby lettere.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Indrammet runde halsudskæring

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + skjorte grå meleret mønstret
149 kr