STACCATO romper + skjorte antracit stribet

STACCATO romper + skjorte antracit stribet


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297725

STACCATO romper + skjorte antracit stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Staccato s Baby bomuldstøj i økologisk bomuld er ikke kun let pleje og kælen blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelig stoffer.

Med dette søde romper-sæt vil din baby være perfekt klædt til dagen på ingen tid. Den rene økologiske bomuldskvalitet og det søde Print foran gør romperdragten et must-have. Snaplåsene ved skulderen og skridtet gør det let at tage på og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Vaskes op til 40 ° C
  • Ensfarvet langærmet skjorte
  • Strip- Design
  • Kængurutaske

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + skjorte antracit stribet
149 kr