STACCATO romper + shirt pink citron farvel

STACCATO romper + shirt pink citron farvel


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO romper + shirt pink citron farvel
  • STACCATO romper + skjorte blød rødme

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291344

STACCATO romper + shirt pink citron farvel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med dens gode pasninger med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Dette søde sæt til babyer Piger består af en romperdragt og en langærmet shirt. Grundlæggende organisk bomuld fortryllende i høj kvalitet med det søde jordbærprint og søde flounces ved halsudskæringen. Pressestifterne på skulderen og skridtet gør det nemt at tage på og tage af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + shirt pink citron farvel
149 kr