STACCATO romper + Shirt bl ›dr› dmende stribet shirt

STACCATO romper + Shirt bl ›dr› dmende stribet shirt


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291341

STACCATO romper + Shirt bl ›dr› dmende stribet shirt
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fr'k look: Det er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Dette er ›det er ikke bedst † ende af romperdragt og lang'rmet skjorte er et absolut must-have! Takket v're den organiske bomuld af h ›j kvalitet er romperdragten s'rlig bl› dp † huden og giver maksimal komfort. Den kontinuerlige presstropp g ›r det let at tage p † og tage af.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + Shirt bl ›dr› dmende stribet shirt
149 kr