STACCATO romper + lys skjorte bl † melange

STACCATO romper + lys skjorte bl † melange


Størrelsesguide

149 kr
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294754

STACCATO romper + lys skjorte bl † melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
B ›rnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og sm † b ›rn fokuserer p † funktionalitet der passer til b› rn. Kombineret med en masse k'rlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastisk stoffer og et fr'k look: Dette er STACCATO Baby- og b ›rnemode!

Dette er ›de s't din baby dreng vil elske! Den lang'rmede skjorte harmonerer vidunderligt med den stribede romperdragt, som bliver et absolut blikfang takket v're dets sukkerholdige detaljer.

Dette er ›de vil ikke elske din babypige. Den stribede lang'rmet skjorte harmonerer vidunderligt med romper-dragt, som bliver et absolut blikfang p † grund af dets sukkerholdige detaljer. Pressestifterne p † skulderen g ›r det let at tage p † og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar til 40 ø C
  • Lang'rmet skjorte med striber

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO romper + lys skjorte bl † melange
STACCATO romper + lys skjorte bl † melange
149 kr
141 kr