Op til 500 kr. rabat!
Op til 500 kr. rabat!
Spar nu:
Vælg din kupon
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!
STACCATO Pyjama 1 stk. hvid stribet

STACCATO Pyjama 1 stk. hvid stribet


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Pyjama 1 stk. hvid stribet
  • STACCATO Pyjama 1 stk. hvid alloverprint

Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292341

STACCATO Pyjama 1 stk. hvid stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

De koselige pyjamas lover behagelige nætter! Takket være den rene, organiske bomuld, lægger stoffet sig særlig blødt mod huden og giver maksimal komfort. Den kontinuerlige presstropp gør det let at tage på og tage af.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Stripe-Design
  • Lille Koala med ordlyd

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Pyjama 1 stk. hvid stribet
119 kr