STACCATO Piger Thermo jeans blå denim
Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286330

STACCATO Piger Thermo jeans blå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, gode stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Disse termiske jeans er en ægte Allround ham. Det rene bomuldsstof såvel som det børstede indvendige holder dig koselig varm, mens den praktiske jersey-linning giver ideel støtte. Den lille bue gør termiske jeans til en stilfuld ledsager.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • implicit flu
  • >
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Piger Thermo jeans blå denim
149 kr