STACCATO Piger Sweatleggings himmel

STACCATO Piger Sweatleggings himmel


Størrelsesguide

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A28720000000003

EAN: 4333854300351

STACCATO Piger Sweatleggings himmel
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne leggings overbeviser med stilfulde glitter-sidestrimler og stor bærekomfort. elastisk bomuldsmiks Elastisk elastisk linning kan kombineres på mange måder glitter sidestrimler

produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% elastan
  • Vaskbar op til 40 ° C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
74 kr
Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Piger Sweatleggings himmel
STACCATO Piger Sweatleggings himmel
74 kr