STACCATO Piger Generelt rødmønstret

STACCATO Piger Generelt rødmønstret


Størrelsesguide

Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287268

STACCATO Piger Generelt rødmønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Med dette hudvenlige overordnede garanteres smukke drømme. Takket være det bløde materiale og den gennemtænkte pasform har babyer plads nok til at sparke og føle sig godt. Det kontinuerlige knappanel gør det især let at tage på og tage af. Giv din baby en behagelig aften.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Bånd foran
  • flæser på skuldrene
  • Vaskbar op til 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Piger Generelt rødmønstret
134 kr