STACCATO Pige skjorte rødme
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Pige skjorte rødme
  • STACCATO Pige skjorte off white

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287219

STACCATO Pige skjorte rødme
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne søde langærmet shirt vil elske din Baby Girl! Det almindelige look er vidunderligt afrundet af bunny som Print samt den lidt udstrakte bagside.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • Bunny - Print på forsiden
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
97 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Pige skjorte rødme
STACCATO Pige skjorte rødme
97 kr