STACCATO Pige reversibel jakke beige melange

STACCATO Pige reversibel jakke beige melange


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284336

STACCATO Pige reversibel jakke beige melange
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Et nyt tøj, der blinker i øjet! Denne smukke reversible jakke er det ideelle tøj med to bæremuligheder. Uanset om det er stribet design eller beige melange på den anden side. Din lille elskede kan beslutte, hvornår han vil bære jakken. Det børnevenlige materiale lavet af en bomuldsblanding overbeviser med en blød fornemmelse og masser af komfort.

produktdetaljer:
  • Yderstof: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Pige reversibel jakke beige melange
STACCATO Pige reversibel jakke beige melange
149 kr