STACCATO Parka antracit
Størrelsesguide

Pris
342 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297670

STACCATO Parka antracit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med sine fantastiske pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Denne parka fra Staccato med en fashionabel falsk pelskrave er det perfekte valg til din søn takket være dens funktionelle ydre materiale og opvarmningspolstring . Et blødt for på indersiden og i hætten sikrer en behagelig og varm bærekomfort. Detaljer: Skårlommer med knapper.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% polyester
  • Kan vaskes op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
162 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Parka antracit
STACCATO Parka antracit
342 kr