10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Lige nu:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon
STACCATO Pants creme melange mønstret

STACCATO Pants creme melange mønstret


Størrelsesguide

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A297705

STACCATO Pants creme melange mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med sine fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Med disse sukkersøde bukser har du den perfekte hverdagskammerat til din babymus! Bukserne overbeviser ikke kun med deres søde Allover - Print, men også med en ren økologisk bomuldskvalitet. Det elastiske linning sikrer en behagelig bærekomfort.


produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Allover -cirkus- Print
  • Dekorative lommesømme
  • Super blød fornemmelse

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Pants creme melange mønstret
74 kr