STACCATO Loft off white mønster
Variant:
  • STACCATO Loft off white mønster
  • STACCATO Girls Tæppe steg melange
  • STACCATO Drenge tæppe blød marine

119 kr
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
15 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A244102

EAN: 4060836183489

STACCATO Loft off white mønster
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og betagende med gode pasninger med farverige og ekstraordinære print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Forent med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: det er det, vi taler om. STACCATO Baby- og børnemode!

Dette søde babytæppe med en charmerende elefantprint giver dine afkom en koselig følelse af velvære. Den høje kvalitet og meget blød økologisk bomuldskvalitet (organisk bomuld) skelner tæppet. En absolut Allround, som ikke skulle mangle i noget babyudstyr. Søde detaljer: den ene side er trykt med elefantmotiver, og den anden side er lysegrå plettet, rørede kanter, mål 80x80 cm.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % bomuld - organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 80 x 80 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Loft off white mønster
119 kr
104 kr