STACCATO Leggings kamelmønstret

STACCATO Leggings kamelmønstret


Størrelsesguide

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299027

STACCATO Leggings kamelmønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Staccato s Baby bomuldstøj i økologisk bomuld er ikke kun let pleje og kælen blødt, men også særligt hudvenligt og fri for skadelig stoffer.

Disse sukkersøde bukser vil overbevise din nyfødte ikke kun med en superblød økologisk bomuldskvalitet, men også med et sødt design. Den elastiske linning med snor sikrer optimal bærekomfort.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
82 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Leggings kamelmønstret
67 kr