STACCATO Leggings blød turkis stribet

STACCATO Leggings blød turkis stribet


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Leggings blød turkis stribet
  • STACCATO Leggings hvidm ›nstret

Pris
60 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288622

STACCATO Leggings blød turkis stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og betagende med gode pasninger med farverige og ekstraordinære print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn sætter børnevenlig funktionalitet i forgrunden. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: Dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne sukker-søde leggings er et absolut must-have til de varme forårsdage. Det elastiske linning giver optimal bærekomfort.

produktoplysninger:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
75 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Leggings blød turkis stribet
60 kr