STACCATO Leggings blød rødmønstret mønster

STACCATO Leggings blød rødmønstret mønster


Størrelsesguide

Pris
60 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291383

STACCATO Leggings blød rødmønstret mønster
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Et must-have til din babypige! Med denne sukkersød legging med jordbærplast på bagsiden kan du trylle frem utallige søde look.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% organisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • flounce ved linning
  • Lille blomster vedhæng ved sidesømmen

Tilbehør

Pris
149 kr
Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Leggings blød rødmønstret mønster
60 kr