STACCATO krop 1/2 arm marine mønstret
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO krop 1/2 arm marine mønstret
  • STACCATO krop 1/2 arm marine stribet

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A307739

STACCATO krop 1/2 arm marine mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde kortærmede bodysuit er ikke kun hudvenlig og behagelig at have på, men ser også sød ud. Pressestikkerne på skulderen og i skridtet gør det let at tage på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
52 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO krop 1/2 arm marine mønstret
STACCATO krop 1/2 arm marine mønstret
67 kr