STACCATO Kort grå melangestruktur
Størrelsesguide

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A292348

STACCATO Kort grå melangestruktur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Denne shorts er et absolut must-have. Uanset om det er afslappet med en skjorte eller en klassisk med en skjorte, gør det Shorts ethvert outfit perfekt. Det elastiske linning giver optimal bærekomfort.

produktdetaljer:
  • materiale: 83% bomuld, 15% polyester, 2% elastan
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Struktur-design
  • To sidelommer
  • To svejse lommer
  • Beltestropper

Tilbehør

Pris
97 kr
Pris
104 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Kort grå melangestruktur
STACCATO Kort grå melangestruktur
97 kr