STACCATO Jakke beige melange mønstret

STACCATO Jakke beige melange mønstret


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301842

STACCATO Jakke beige melange mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor sans for detaljer STACCATO materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et fræk look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Staccato s Baby økologisk bomuldstøj er ikke kun let at pleje og kælen blød, men også særligt hudvenlig og fri for skadelige stoffer.

Denne jakke imponerer med sit søde design! Det moderne e-mønster kan kombineres vidunderligt og gør ethvert outfit perfekt. Trykknaplåsen gør det let at tage på og tage af.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 30 ° C

Tilbehør

Pris
97 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Jakke beige melange mønstret
STACCATO Jakke beige melange mønstret
149 kr