STACCATO  Girls Tunika rosenrød
-24%

STACCATO Girls Tunika rosenrød


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO  Girls Tunika blød blå
  • STACCATO  Girls Tunika rosenrød
  • STACCATO  Girls Tunika blød blå

93 kr
Pris
71 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A274399

STACCATO Girls Tunika rosenrød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde rosa tunika til baby Girls scorer med søde detaljer, såsom et bjørnebroderi foran med sløjfer og flæser. Trykknapper på skulderområdet sikrer, at det er nemt at tage den langærmede skjorte af og på. Desuden sikrer den bløde materialekvalitet en behagelig følelse på dit barns hud.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Tunika rosenrød
STACCATO Girls Tunika rosenrød
93 kr
71 kr