STACCATO  Girls Tunika pastel peach Striber
-27%
Størrelsesguide

83 kr
Pris
61 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A243976

STACCATO Girls Tunika pastel peach Striber
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne vidunderlige tunika fra Staccato fortryller i den søde stribede Design med en charmerende flæse ved sømmen og en sukkersød glitter Print på fronten. I et super blødt bomuldsmateriale mix din lille kan føle sig simpelthen behageligt og takket være trykknapper på skulderen er også påklædning og afklædning for forældre børns leg. Et must-have for alle baby- Girls ! Detaljer: rund hals, glitter ord Print på forsiden, søde flæser på ærmerne, havfrue glitterfinne på forsiden, logopatch på flæsekanten,

Produktdetaljer:
  • Materiale: 88% bomuld, 12% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: STACCATO Girls Tunika pastel peach Striber
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Tunika pastel peach Striber
STACCATO Girls Tunika pastel peach Striber
83 kr
61 kr