STACCATO  Girls Tunika blød blå
-45%

STACCATO Girls Tunika blød blå


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO  Girls Tunika blød blå
  • STACCATO  Girls Tunika rosenrød
  • STACCATO  Girls Tunika blød blå

93 kr
Pris
51 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
42 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A274395

STACCATO Girls Tunika blød blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde blå tunika med bjørn Print og fløjlsbue er lige noget for lilleBaby- Girls . Print med søde applikationer giver tunikaen en trendy finish. Materialet af høj kvalitet i 100 % ren bomuld sikrer en behagelig følelse på huden. Detaljer: rund hals, flæseformet halsudskæring, lille fløjlsbue på Print , label patch på sidesømmen, trykknapper på skulderen gør den nem at tage af og på. Fås i andre farver.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
39 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Tunika blød blå
STACCATO Girls Tunika blød blå
93 kr
51 kr