STACCATO  Girls Sweatjakke blush mønstret
-14%

STACCATO Girls Sweatjakke blush mønstret


Størrelsesguide

147 kr
Pris
126 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
21 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A240282

STACCATO Girls Sweatjakke blush mønstret
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Denne søde jakke inspirerer med en sød Allover print og en blød fornemmelse. En god høj light er den lille hæklede kant på den delte kængurulomme. Glitter print på brystet og snoren som lynlås fuldender den søde Design harmonisk. Det bløde bomuldsmateriale og den ribstrikkede kant og ærmer sikrer en behagelig pasform. Detaljer: hageskjold, glitrende mærkeplet på siden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 95% bomuld, 5% spandex
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Sweatjakke blush mønstret
STACCATO Girls Sweatjakke blush mønstret
147 kr
126 kr