STACCATO  Girls Leggings skinnende lyserød
-14%

STACCATO Girls Leggings skinnende lyserød


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO  Girls Leggings light rose
  • STACCATO  Girls Leggings skinnende lyserød
  • STACCATO  Girls Leggings skinnende lyserød structure

51 kr
Pris
44 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
7 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A247542

STACCATO Girls Leggings skinnende lyserød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

Disse leggings fra STACCATO gør ethvert outfit til et sødt blikfang. Den glimtende stjerne Print s på benene giver et vidunderligt look. Takket være den elastiske linning sikrer bukserne det bedst mulige hold med perfekt komfort. Det bløde bomuldsmateriale er behageligt blødt mod den sarte babyhud. Detaljer: glitrende label patch på siden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Leggings skinnende lyserød
STACCATO Girls Leggings skinnende lyserød
51 kr
44 kr