STACCATO Girls Kjole hvid
Størrelsesguide

229 kr
Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
30 kr (13%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A236975

STACCATO Girls Kjole hvid
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Sød kjole til små piger. Med mange fine detajler, herunder en tutu. Med praktiske trykknapper på bagsiden. Inderlaget er fremstillet i blødt bomuld. Detaljer: komfortabel rund hals.

Produktdetaljer:
  • Materiale: Indermateriale: 100% bomuld, tutu 100% polyamid
  • Vaskbar op til 30 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

STACCATO Girls Kjole hvid
229 kr
199 kr
Top mærker