STACCATO  Girls Joggingbukser soft pink med struktur
-27%

STACCATO Girls Joggingbukser soft pink med struktur


Størrelsesguide

119 kr
Pris
87 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
32 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A254776

STACCATO Girls Joggingbukser soft pink med struktur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Med stor opmærksomhed på detaljer STACCATO materialer, kvalitet og pasform. Moderigtige farver, lækre stoffer og et frækt look: det er STACCATO baby- og børnemode!

En absolut Basic til mange hverdagslooks for din lille pige. Disse STACCATO Joggingbukser, der er overbevisende med en blød svedkvalitet i en bomuldsblanding. Joggingbukser er meget populære og bør ikke mangle i børnenes garderobe, fordi de giver stor bevægelsesfrihed. Denne model fortryller også med et struktureret mønster og smukke detaljer af guldfarvet garn. Detaljer: Joggerbukser med snørebånd og sidelommer. Ribstrikkede manchetter med kontrastfarvede striber for enden af benene.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 80% bomuld, 20% polyester
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO  Girls Joggingbukser soft pink med struktur
STACCATO Girls Joggingbukser soft pink med struktur
119 kr
87 kr