STACCATO Drenge tæppe mørk marineblå

STACCATO Drenge tæppe mørk marineblå


Variant:
  • STACCATO Drenge tæppe mørk marineblå
  • STACCATO Drenge tæppe blød marine
  • STACCATO Tæppe grå melange 80 x 80 cm
  • STACCATO Varmt hvidt struktur tæppe 80 x 80 cm

Pris
147 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A247739

EAN: 4060836711194

STACCATO Drenge tæppe mørk marineblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og betagende med gode pasninger med farverige og ekstraordinære print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på børnevenlig funktionalitet. Forent med en masse kærlighed til detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: det er det, vi taler om. STACCATO Baby- og børnemode!

Et must-have for alle babyer! Uanset om man skal kose eller som en legemåtte - dette søde tæppe fra STACCATO ved, hvordan man overbeviser. Den rene, bløde bomuld ligger komfortabelt på huden og tilbyder dit barn den højeste feel-good-faktor. Detaljer: den ene side med Allover - Print og den anden med stribet optik.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • Mål: 80 x 80 cm

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Drenge tæppe mørk marineblå
147 kr