STACCATO Drenge romper sæt flerfarvet stribet

STACCATO Drenge romper sæt flerfarvet stribet


Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A284362

STACCATO Drenge romper sæt flerfarvet stribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Din baby dreng vil elske dette yndig sæt blå og hvide stribede rompere og hvid langærmet shirt! Et blikfang er den lappede kængurulomme foran. Takket være den rene organiske bomuld ligger skjorta og romperdragt komfortabelt på huden og giver maksimal komfort. Praktiske fastgørelsesmidler i midten og i bleepladsen gør dressing og afklædning meget let. Vores økologiske bomuldstøj til babyer er ikke kun letplejelig og koset blød, men også især hudvenlig og fri for skadelige stoffer. Den anvendte organiske bomuld er fra bæredygtig tiger og fair produktion. Ved at købe en organisk bomuldsartikel bidrager du til en ansvarlig håndtering af mennesker og ressourcer over hele verden.

produktdetaljer:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Drenge romper sæt flerfarvet stribet
149 kr