STACCATO Drenge Leggings off white striped

STACCATO Drenge Leggings off white striped


Størrelsesguide

Pris
63 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287127

STACCATO Drenge Leggings off white striped
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode! Disse stilfulde bukser er ikke kun vidunderligt behagelige, de ser også super cool ud. Materialekvaliteten af ??100% bomuld i høj kvalitet, de elastiske ribbermansjetter og linning er praktiske detaljer. Et must-have for alle seje baby drenge.

produktdetaljer:
  • Yderstof: 100% bomuld
  • Stripe look
  • >
  • Ribberede manchetter
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
77 kr
Pris
70 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Drenge Leggings off white striped
STACCATO Drenge Leggings off white striped
63 kr