🌞 Smeltende priser!
🌞 Smeltende priser!
Spontant forlænget:
Op til 700 kr rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg rabatkode
STACCATO Drenge Jeans mørkegrå denim
Størrelsesguide
Variant:
 • STACCATO Drenge Jeans mørkegrå denim
 • STACCATO Jeans til drenge blå denim

Pris
134 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A286323

STACCATO Drenge Jeans mørkegrå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: det er STACCATO Baby- og børnemode!

Med disse jeans har du den perfekte hverdagsledsager, på grund af snor i taljen med snor og den bedste bærekomfort til dit barn. Detaljer: behagelig bomuldsmaterielblanding med Strecht-aktie, lukkes med snapknap, snor til at binde, brugt look, læderemblem på baglommen. materiale: 70% bomuld, 28% polyester, 2% elastan
 • Vaskbar op til 40 ° C
 • Tilbehør

  Pris
  93 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Vores Topsellers

  STACCATO Drenge Jeans mørkegrå denim
  STACCATO Drenge Jeans mørkegrå denim
  134 kr