STACCATO Drenge Jeans mørkeblå denim
Størrelsesguide

Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A287289

STACCATO Drenge Jeans mørkeblå denim
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og pasning sammen. Modefarver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Disse jeans vil overbevise dig! Bukserne holder dine afkom koselige varme. Den rene kvalitet og det elastiske linning i ribben garanterer en blød bærekomfort. Båndet i linningen giver et optimalt greb. De elastiske linningbånd sikrer også en fremragende pasform.

produktoplysninger:
  • materiale: 73% bomuld, 24% polyester, 3% elastan
  • elastisk talje
  • Vasket -Look
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
74 kr
Pris
149 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Drenge Jeans mørkeblå denim
149 kr