STACCATO Capri leggings slik
Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Capri leggings slik
  • STACCATO Capri leggings b højre mynte

Pris
52 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A294804

STACCATO Capri leggings slik
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og usædvanlige Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby- og børnemode!

Et must-have til din baby Pigeskab-! De ensfarvede Capri leggings kan kombineres på mange måder og se super søde ud. Det elastiske linning giver optimal bærekomfort.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Dekorativt bånd
  • samles på benene

Tilbehør

Pris
60 kr
Pris
67 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Capri leggings slik
STACCATO Capri leggings slik
52 kr