»BLACK FRIDAY RABAT!«
»BLACK FRIDAY RABAT!«
Spar i dag:
10 % eller 100kr
00
tim
00
min
00
sek
STACCATO Bukser cognac
Størrelsesguide

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296964

STACCATO Bukser cognac
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO byder på mange praktiske detaljer og imponerer med fantastiske pasformer med farverige og ekstraordinære Print s. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet, der passer til børn. Kombineret med stor sans for detaljer STACCATO Materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, flotte stoffer og et frækt look: Det er STACCATO Baby og børnemode!

Disse søde bukser overbeviser med deres økologiske bomuld i høj kvalitet og Basic-looket, der er velegnet til hverdagsbrug. Det nedadrettede linning sikrer behagelig bærekomfort.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Kan vaskes op til 40 ° C
  • Baglomme med pindsvinpåføring

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
82 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Bukser cognac
74 kr