STACCATO Bukser blød rosestribet

STACCATO Bukser blød rosestribet


Størrelsesguide
Variant:
  • STACCATO Bukser blød rosestribet
  • STACCATO Bukser lys stenmelange mønstre

Pris
74 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288546

STACCATO Bukser blød rosestribet
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnemodekollektionen fra STACCATO tilbyder mange praktiske detaljer og imponerer med gode pasformer med farverige og usædvanlige print. Den trendy kollektion til babyer og småbørn fokuserer på funktionalitet der passer til børn. Kombineret med stor opmærksomhed på detaljerede STACCATO-materialer, kvalitet og passer sammen. Moderigtige farver, fantastiske stoffer og et fræk look: dette er STACCATO Baby- og børnemode!

Et par bukser, som ikke skulle mangle i noget babyantøj! Ud over de søde striber Design og sød dekorativ bue, lover den høje bomuldskvalitet behagelig bærekomfort.

produktoplysninger:
  • materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C
  • ribbestrøm manchetter
  • vendt linning

Tilbehør

Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Bukser blød rosestribet
74 kr