STACCATO Boys T-Shirt beige melange

STACCATO Boys T-Shirt beige melange


Størrelsesguide

79 kr
Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
12 kr-15%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A237035

STACCATO Boys T-Shirt beige melange
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Den store New York print med Dinos og neon bogstaver på forsiden giver modellen en cool look, mens den bløde bomuldskvalitet sikrer et højt niveau af komfort. Detaljer: korte ærmer, rund hals, kontrast logo patch på bagsiden.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 92% bomuld, 8% polyester
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

STACCATO Boys T-Shirt beige melange
79 kr
67 kr