STACCATO Boys Sweatjakke sort
-18%
Størrelsesguide

199 kr
Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
35 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A237046

STACCATO Boys Sweatjakke sort
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Et Must-Have! Denne cool sweat jakke fra Staccato tilbyder fremragende komfort og et sportigt design, der passer til WM2018. Brede ribbet ærmer og kant kombineres med den bløde bomuldsblanding til en behagelig pasform. En front lynlås, hætte og split kænguru lomme fuldføre det sporty design. Med cool GERMANY-print på ærmet og på indersiden i hætten. Detaljer: sidelommer, syninger på brystet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 60% bomuld, 40% polyester
  • Vaskbar op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: STACCATO Boys Sweatjakke sort
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

STACCATO Boys Sweatjakke sort
STACCATO Boys Sweatjakke sort
199 kr
164 kr