STACCATO Boys Sparkedragtssæt d'blue melange

STACCATO Boys Sparkedragtssæt d'blue melange


Størrelsesguide

175 kr
Pris
155 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr-11%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A230846

STACCATO Boys Sparkedragtssæt d'blue melange
Fin kollektion fra STACCATO med mange detaljer og unike prints. Hos STACCATO er funktionalitetet i fokus. Hos STACCATO finder du kvalitet i kombination med den rigtige pasform. Pæne farver, dejligt materiale og et moderigtigt look: Det er STACCATO

Komfortabel spakedragtssæt med sødt print og en langærmet shirt. Spakedragten har trykknapper i skridet og på skulderne. Trykknapperne sørger for en nemmere på- og afklædningen af barnet.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100% bomuld
  • Vaskbar op til 40 °C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

STACCATO Boys Sparkedragtssæt d'blue melange
175 kr
155 kr